Met deze tips verzeker je jezelf van Tomorrowland tickets

Eén van de populairste evenementen van niet alleen België, maar bij uitbreiding van heel Europa is ongetwijfeld Tomorrowland. Elk jaar opnieuw zijn heel wat mensen dan ook teleurgesteld omdat ze er niet in zijn geslaagd om tickets te kunnen bemachtigen voor dit fantastische evenement. Zou jij ook graag één van de edities van Tomorrowland willen bijwonen, maar heb je tot nu toe steeds achter het net gevist voor wat het kopen van tickets betreft? Dan kan het zeer interessant zijn om vanaf nu rekening te houden met de onderstaande tips. Zo wordt jouw slaagkans op het bemachtigen van Tomorrowland tickets namelijk gevoelig vergroot.

Tip 1: Registreer je op voorhand

Vooraleer je via de website van Tomorrowland tickets kan bestellen moet je over een account beschikken. Veel mensen proberen dat account aan te maken op de dag waarop de verkoop van de tickets start. Het spreekt echter voor zich dat dit eigenlijk vragen is om problemen. De kans dat je er op die manier in zal slagen om tickets te bemachtigen is dan ook zeer klein. Wil je, je slaagkansen op het bemachtigen van tickets dus zo groot mogelijk houden? Dan is het zeker van belang om op voorhand een account aan te maken. Doe je dat niet? Dan levert je dat niet alleen minder kans op, op het kunnen boeken van tickets, maar tegelijkertijd ook heel wat extra, onnodige stress!

Tip 2: Zet je bevestigingsmail open in een apart tabblad

Een tip die veel mensen over het hoofd zien is het openzetten en vervolgens uiteraard ook open laten staan van hun bevestigingsmail van de registratie. Waarom is dit nu precies nodig vraag je, je af? Omdat je enkel en alleen op deze manier alle gegevens bij de hand hebt. Je hoeft dan ook niet langer te gaan zoeken in een overvolle mailbox.

Tip 3: Zorg dat je weet wanneer je precies wil gaan

De derde tip heeft te maken met de dag(en) waarop je naar het festival wil gaan. Veel mensen denken dat het de beste strategie is om als het ware op meerdere paarden te proberen wedden. In menig aantal gevallen kan dat best goed uitpakken, maar met betrekking tot Tomorrowland is dat toch heel wat minder het geval. Het is dan ook veel interessanter om de focus te leggen op een specifieke datum. Ga je tijdens de verkoop alsnog van dag wisselen? Dan is de kans dat je er nog in zal slagen om een ticket te bemachtigen zo goed als onbestaande.

Tip 4: Controleer alle gegevens vooraleer te bevestigen!

Het bemachtigen van Tomorrowland tickets is steeds een zeer stresserende gebeurtenis. Vooraleer op bevestigen te klikken en je bestelling dus definitief te plaatsen is het dan ook in de praktijk altijd een goed idee om nog even alle verstrekte gegevens te controleren. Het laatste wat je namelijk wil is je tickets uiteindelijk alsnog mislopen omdat je een bepaalde fout hebt gemaakt.

Tip 5: Zorg dat je gebruik maakt van een stabiele, snelle internetverbinding

Tegenwoordig kunnen we vaststellen dat veel mensen proberen om hun tickets mobiel aan te vragen. In de praktijk blijkt dat veelal echter helemaal niet de juiste beslissing te zijn. Om er voor te zorgen dat je kan rekenen op de meest stabiele verbinding is het eigenlijk altijd van belang om met twee zaken rekening te houden. Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Het feit dat je gebruik moet maken van een snelle computer of laptop;
  2. Het feit dat je nood hebt aan een zo stabiel mogelijke internetverbinding;

Een extra voordeel waar je op kan rekenen bij het boeken van je tickets met behulp van een computer of laptop gaat schuil in het feit dat alles veel duidelijker is. De kans dat je dan ook tegen een probleem aan zal lopen of per ongeluk fouten gaat maken is veel kleiner dan wanneer je een tablet of een smartphone zou gebruiken. Ook dit kan dus een waardevolle tip zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *