Op deze feestjes ga jij helemaal uit de bol!

Iedereen kan van tijd tot tijd wel eens een stevig feestje gebruiken. Geldt dat ook voor jou, maar heb je er nog niet meteen een idee van welke feestjes nu precies het leukst zijn? Dan kunnen wij daar verandering in brengen. Heel wat leuke evenementen die worden georganiseerd vinden plaats veel dichter bij huis dan je mogelijks op het eerste zicht zou vermoeden. Wil jij ook graag ontdekken op welke feesten jij echt helemaal uit de bol kan gaan? Dan is het zeker de moeite waard om even een duik te nemen in de onderstaande tips!

1.) Het razend gezellige Oktoberfest

Gezelligheid troef op het razend populaire Oktoberfest. Dit evenement staat volledig in het teken van bier, bratwurst en natuurlijk ook lederhosen. Dit bierfeest welke wordt gehouden in Zuid-Duitsland lokt elk jaar een ongelofelijk groot aantal bezoekers. Daarbij valt natuurlijk in eerste instantie vooral de bijzondere klederdracht op. Voor mannen geldt dan bijvoorbeeld dat ze in lederhosen een bezoek brengen aan het evenement terwijl vrouwen zich hullen in een zogenaamde dirndl. Natuurlijk is het tijdens dit evenement heerlijk genieten geblazen fan de leukste Duitse schlagers. Natuurlijk mogen ook liters… en dan bedoelen we ook echt liters bier niet ontbreken.  Voor wie op zoek is naar sfeer en gezelligheid en bovendien ook graag regelmatig eens een lekker frisse pint drinkt is het Oktoberfest zonder meer een aanrader.

2.) Een rasechte Hollandse party

Wij Belgen houden ook best wel stiekem van de Hollandse gezelligheid. Natuurlijk staat een Hollandse party ook volledig in het teken van de polonaise en dus Schlagermuziek! Kenmerkend voor Hollandse party’s is natuurlijk dat er ook vaak oranje vlaggen en andere decoratie wordt opgehangen. Natuurlijk mogen ook een lekker blokje kaas en een plakje worst niet ontbreken. Net zoals voor het Oktoberfest geldt ook voor de Hollandse Party dat sfeer en gezelligheid daarin centraal staan. Je kan er voor kiezen om een bescheiden Nederlands feestje bij te wonen (voor zover dat mogelijk is), maar ook het bekende Schlagerfestival is een absolute topper.

3.) Een exotische, typische Hawaii Party

Wat zou je er van denken om een echt tropische party te kunnen beleven geheel in de stijl van Hawaii? Bloemenkransen en tropische cocktails vormen het absolute toprecept voor een spetterend Hawaii feest! Leuk voordeel van een party als deze is ook dat je niet lang hoeft te zoeken achter een geschikt kostuum om gebruik van te maken. Je kan er namelijk gewoon voor kiezen om een leuke bloemenkrans om te doen en klaar is Kees! In het bijzonder tijdens de zomermaanden is dit werkelijk een geweldige manier om eens lekker te feesten. Zonder meer de moeite waard dus!

4.) Een schuimparty, de absolute klapper!

De meeste fun beleef je wellicht nog tijdens een heuse schuimparty. Je hoeft er niet de mooiste kleren voor aan te trekken (in tegendeel), je hoeft er als dame bovendien ook niet veel make-up te doen en toch kan je genieten van een overweldigend feest die je, je ongetwijfeld nog lang zal blijven herinneren. Het enige nadeel is dat schuimparty’s tegenwoordig een stukje minder vaak worden gehouden in vergelijking met vroeger. Toch, vindt er één plaats in jouw buurt? Wees er dan zeker van dat je er ook bij bent!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *