Populairste K3-album wordt uitgebracht op vinyl

Studio 100 bestaat 25 jaar in het jaar 2021. Deze gebeurtenis moet worden gevierd. Omwille van deze gebeurtenis en de ‘World Record Store Day’ heeft het productiehuis er voor gekozen om het populairste K3-album ooit, namelijk ‘Alle Kleuren’ terug uit te brengen. Het gaat hierbij niet zomaar om een nieuwe uitgave. De release vindt namelijk plaats op vinyl. De plaat die werd ingezongen door de oorspronkelijke K3’s, namelijk Karen, Kristel en Kathleen belooft een echt collectors item te worden. De plaat zal dan ook slechts in zeer beperkte oplage worden uitgegeven.

Tweede album van K3

Het album ‘Alle Kleuren’ was het tweede album van K3. Het album werd oorspronkelijk uitgebracht op 12 september van het jaar 2000. De groep bestond toen uiteraard nog uit haar oorspronkelijke bezetting. Het album genoot niet alleen in België, maar zeker ook in Nederland een enorme populariteit. In totaal slaagde het album erin om zomaar even 66 weken lang in de ultratop 50/100 te staan. Tot op moment van schrijven is het overigens zo dat het album ‘Alle Kleuren’ nog altijd één van de best verkochte K3-albums is ooit.

Niet zomaar één nummer

Het spreekt voor zich dat niet alleen het nummer ‘Alle Kleuren’ op de plaat zal worden gezet. Ook tal van andere nummers zullen er op terug te vinden zijn. Het zou daarbij dan concreet om de onderstaande nummers:

  • Alle Kleuren;
  • Hippie Shake;
  • Yippee Yippee;
  • Oma’s aan de Top;
  • Leonardo;
  • 1, 2 doe met me mee;

Voor de bovenstaande nummers geldt dat ze op kant A van de plaat zouden zijn terug te vinden. Uiteraard is er ook nog een kant B. Daarop zijn nummers terug te vinden als bijvoorbeeld ‘Miljoen’ en ‘Laat de wind maar Waaien’. Ondanks het feit dat natuurlijk ook enkele zeer populaire muzieknummers ontbreken spreekt het voor zich dat deze nieuwe uitgave voor heel wat trouwe K3-fans een absoluut top collectors item zal zijn.

Lancering in juni 2021

Sinds de aankondiging van de lancering van de heruitgave van het album stellen fans zich massaal de vraag wanneer ze deze plaat nu precies kunnen kopen. Voor alle duidelijkheid, het album wordt zowel uitgebracht in België als in Nederland. Fans in beide landen zullen dan ook over de mogelijkheid beschikken om ze aan te kopen. Omdat de release deels wordt uitgebracht naar aanleiding van ‘World Record Store Day’ is het niet onlogisch dat ze plaatsvindt zeer dicht tegen dit moment. Dit betekent dat de lancering zal gebeuren in juni van het jaar 2021.

Concreet wordt het album op vinyl uitgebracht op 11 juni 2021. Wie graag een exemplaar van het album wil bemachtigen zal er naar verwachting behoorlijk snel bij moeten zijn. Mogelijks kan het zelfs een goed idee zijn om er voor te kiezen om een pre-order te plaatsen indien mogelijk. Hoe dan ook, releases als deze genieten altijd een ontzettend grote populariteit. Dat heeft het verwezen wel bewezen. Bovendien betreft het een bijzondere uitgave naar aanleiding van onder meer het 25-jarige bestaan van Studio100. De verwachting is dan ook dat de release waarschijnlijk snel uitverkocht zal zijn.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *