Deze festival gadgets moet je gewoon ontdekken!

Wie reeds meerdere malen een bezoek heeft gebracht aan een festival weet dat je er vaak de meest kleurrijke types aan kan treffen. Voor deze types geldt niet alleen dat ze het vaak aandurven om de meest bijzondere kledingstukken aan te kopen, daarnaast wordt er ook nog eens bijzonder vaak gebruik gemaakt van allerhande accessoires en gadgets. Ben jij je nog niet zozeer bewust van de verschillende soorten gadgets waar je allemaal gebruik van kan maken? Of wil jij nog meer boven de overige festivalgangers uitsteken? Dan hebben wij alvast enkele interessante tips voor jou. De onderstaande festival gadgets zijn dan ook in de praktijk zonder meer het ontdekken waard!

1.) Steel de show met lichtgevende schoenen

Eén van de eerste absolute top gadgets die we graag aan je voor willen stellen zijn lichtgevende LED schoenen. In dergelijke schoenen zitten verschillende stofjes verwerkt die steeds veranderen. Ze veranderen niet alleen van kleur, maar ook van lichtpatroon. Het staat zo goed als vast dat je op deze manier de show zal weten te stelen op elk feest.

In het bijzonder op festivals worden deze schoenen de voorbije jaren steeds populairder. Dat is ook helemaal niet moeilijk, want hiermee weet je, je als geen ander te onderscheiden van de massa! Wat deze schoenen alleen maar nog interessanter maakt? Ze zitten werkelijk fantastisch en bovendien zijn ze ook nog eens eenvoudig op te laden. Dit betekent dat je ze ook op de festivalweide veelal zonder al teveel problemen van wat extra energie kan voorzien!

2.) Een cool mist sprayer is onvervangbaar tijdens de (hete) zomer

Traditioneel gezien worden het merendeel van de festivals tijdens de zomermaanden georganiseerd. Het spreekt voor zich dat de temperaturen dan vaak al eens wat hoger durven op te lopen. Dit geldt natuurlijk niet in het minst voor het moment waarop je op een festivalweide staat omgeven door een groot aantal mensen. Gelukkig bestaan er op de markt tal van verschillende mogelijkheden om jezelf een klein beetje te kunnen verfrissen. Eén van deze mogelijkheden is de zogenaamde cool mist sprayer. Krijg je het even te warm? Dan kan deze handige gadget met een druk op de knop zorgen voor verkoeling. Eigenlijk een absolute must voor elke festivalganger!

3.) Een bierhelm

Er is op de markt een speciale bierhelm verkrijgbaar waar je meerdere blikjes in kan plaatsen. In principe is het zo dat je in een dergelijk helm twee blikjes kan stoppen. Zo wordt voorkomen dat je de blikken in de hand moet houden waardoor ze veel minder snel warm worden. Zijn de blikjes op? Dan kan je ze eenvoudig terug vervangen. Je ziet ze al behoorlijk vaak opduiken op verschillende festivals dus waarom zou ook jij er geen gebruik van maken?

4.) Transparante oordoppen

Waarom zou je er nu in hemelsnaam voor moeten kiezen om oordoppen te dragen op festivals? Je moet de muziek toch horen? Zeker en vast. We garanderen je ook dat je de muziek nog steeds ruim voldoende zal horen wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld de betere transparante oordoppen. Het enige waar bij het gebruik van deze oordoppen voor wordt gezorgd is dat het risico op gehoorschade aanzienlijk kan worden beperkt. Is dit ook exact hetgeen wat jij graag zou willen realiseren? Dan mag het duidelijk zijn dat het aankopen van transparante oordoppen absoluut iets is wat je zou kunnen overwegen. Doordat ze transparant zijn vallen ze ook nog eens helemaal niet op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *