Boek doet legendarisch festival ‘Rock Torhout’ herleven

Ooit was het zo dat Torhout het middelpunt was van de Belgische muziekwereld. Ook vandaag de dag is het nog altijd zo dat er in deze stad heel wat leuke en interessante (muziek)evenementen worden georganiseerd. Dit gezegd hebbende zal bij veel mensen toch vooral de naam ‘Rock Torhout’ bekend in de oren klinken. Inmiddels is… Lees verder Boek doet legendarisch festival ‘Rock Torhout’ herleven

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lifestyle

Festivals vanaf nu gehouden in geventileerde tenten?

Eén van de eerste festivals die worden georganiseerd na het uitbreken van de COVID-19 pandemie is het festival van Edinburgh in Schotland. De wereld kijkt toe naar hoe de organisatie dit nu precies gaat aanpakken. Het valt daarbij meteen op dat het evenement gebruik gaat maken van geventileerde tenten. Het festival is één van de… Lees verder Festivals vanaf nu gehouden in geventileerde tenten?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lifestyle

Deze festival gadgets moet je gewoon ontdekken!

Wie reeds meerdere malen een bezoek heeft gebracht aan een festival weet dat je er vaak de meest kleurrijke types aan kan treffen. Voor deze types geldt niet alleen dat ze het vaak aandurven om de meest bijzondere kledingstukken aan te kopen, daarnaast wordt er ook nog eens bijzonder vaak gebruik gemaakt van allerhande accessoires… Lees verder Deze festival gadgets moet je gewoon ontdekken!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lifestyle

Geef eens een festival cadeau!

Ben jij ook iemand die het vaak bijzonder moeilijk heeft om een passend geschenk voor iemand te kunnen kopen? Dan kan het misschien interessant zijn om even te overwegen om bijvoorbeeld een festival cadeau te doen. Ongelofelijk veel mensen houden er van om een festival te gaan bezoeken waardoor ze er op bijvoorbeeld hun verjaardag… Lees verder Geef eens een festival cadeau!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lifestyle