Home | Discotheken & Danscafés | Party's | Partyfoto's | DJ's | Salitos | Partysponsor Adverteren
Party reclame

Adverteren op Partyzone.be

Wenst u te adverteren op Partyzone.be? We helpen u graag verder. Partyzone.be biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Partyzone.be bestaat 8 jaar en is zowat de grootste party website in Vlaanderen, elke dag bezoeken gemiddeld 6500 mensen onze website!

Discotheken - Danscafé's - Clubs - Vaste concepten
Om reclame te kunnen maken op onze website dient u lid te zijn van ons!
Wat houdt het lidmaatschap in?

- Wij plaatsen uw discotheek of danscafé 1 jaar op onze website.
- Met de nodige informatie van uw zaak, openingsuren, website adres, enz.
- U kunt onbeperkt party's toevoegen mits advertentie met een login.
- Wij '' liken en delen '' uw party's op onze verschillende Facebook pagina's.

Als u lid wordt, plaatsen wij uw reclame 2 weken gratis in de kijker op onze website, door middel van een flyer die zichtbaar is op onze homepagina en alle sub pagina's! En sturen we uw reclame door in onze eerst volgende nieuwsbrief.

Wenst u meer informatie contacteer ons info@partyzone.be of 0475/42.89.64

Bedrijven - Sponsors - Partners

Adverteren op Partyzone.be laat u toe uw product of dienst aan te bieden aan een breed en gevarieerd publiek. Onze bezoekers komen uit gans Vlaanderen en zijn mensen tussen 17 en 46 jaar. Elke dag bezoeken duizenden mensen onze website. Er zijn verschillende advertentie mogelijkheden! De prijzen zijn weliswaar hoger dan de advertentie prijzen van de horecazaken, maar uw bedrijfsreclame staat dan ook permanent in de kijker op onze homepagina en alle subpagina's! Voor meer info en prijzen contacteer ons via email: info@partyzone.be 

Mailing - Nieuwbrief

Wij beschikken over een databank met duizenden e-mail adressen. Deze zijn allemaal van mensen die zich ingeschreven hebben via onze website.

Indien u dat wenst, kunnen wij uw reclame vermelden in onze nieuwsbrief of uw reclame volledig apart versturen via ons e-mail databank.

Contact

Voor méér info bel 0475/42.89.64 of mail ons info@partyzone.be